Vacature Beheerder van de Kennisbank / Bronnenbank

Vacature Beheerder van de Kennisbank / Bronnenbank

MBO Life Sciences is op zoek naar een Beheerder van de Kennisbank / Bronnenbank bij de uitvoering van het RIF-project ‘Wendbaar Vakmanschap in Lerende Organisaties’. In dit project werken bedrijven uit de foodsectoren en alle AOC’s met foodonderwijs samen aan een vernieuwde manier van opleiden.

De kennisbank/bronnenbank is bedoeld voor studenten, werkenden en zij-instromers die voor hun ontwikkeling behoefte hebben aan kennis en informatie. De afgelopen maanden is samen met Groen Kennisnet de structuur, opzet en technische infrastructuur van de kennisbank bepaald. De volgende stap is deze te vullen met actuele en aansprekende content. 

Wat ga je doen?

In jouw rol als beheerder ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de Kennisbank. Vanuit de visie op wendbaar vakmanschap nemen studenten en werkenden zelf de regie op hun ontwikkeling. Hiervoor is het van belang dat ze gebruik kunnen maken van kennis/bronnen die online beschikbaar is. Deze kennis wordt beschikbaar gesteld vanuit de deelnemende bedrijven, opleidingen en Groen Kennisnet. Als beheerder organiseer je bijeenkomsten van de expert ontwikkelteams waarin kennis wordt gedeeld en gescreend. Daarnaast bewaak je de online ontsluiting en het gebruik van deze bronnen. 

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

– Organiseren van online en offline overleg van de Expert ontwikkelteams.
– Stimuleren van het delen en ontsluiten van kennis en bronnen door de partners in het project.
– Beheer kennis/bronnenbank.

Wat vragen we van jou?

– Ervaring met leren en ontwikkelen binnen de foodsector.
– Ervaring met online leren en ontwikkelen.
– Ervaring met projectmatig werken.
– HBO werk- en denkniveau. 
– Communicatief vaardig. 

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan contact op met de heer Arry Verhage, via telefoonnummer 06 46 633 478 of a.verhage@civ-agri-food.nl. 

In de projectperiode, tot en met eind 2022, zijn er jaarlijks 320 uren (0,19 fte) beschikbaar voor de invulling van deze rol in het project. 

De vacature wordt intern en extern opengesteld. Kandidaten met een aanstelling bij Nordwin College of Friesland College hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur. 

Wil je reageren?

Graag je sollicitatiebrief, voorzien van CV, uiterlijk 18 december 2019, mailen aan de afdeling P&O. Het mailadres is P&O@nordwincollege.nl.
Graag je naam en de vacaturenummer 202036 vermelden in het onderwerp.

Een reactie plaatsen