Nieuws

Uitnodiging Webinar – pilot Yellow Chips

Gepubliceerd op
22 februari 2021

In 2020 liep er bij Yellow Chips een WVLO pilot om hun medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman. Peter Assendorp van Yellow Chips en Bertus Faber van MBO Life Sciences nemen jou in dit webinar mee in de ontwikkeling van Yellow Chips tot lerende organisatie. Daarnaast zal Goedele Geuskens van TNO toelichten welke pilots er nog meer zijn en hoe deze passen in het model van de lerende organisatie. Graag willen we jou uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.

Yellow Chips, een producent van aardappel- en groentechips uit Emmeloord, werd enthousiast bij de aftrap van WVLO in januari 2019. Het bedrijf zag meteen kansen voor de ontwikkeling naar een lerende organisatie. Door hun medewerkers meer te betrekken en hun kracht in te zetten, wilden ze een kwaliteitsverbetering realiseren. Tijdens het webinar op dinsdag 23 maart vertellen ze hoe ze dit afgelopen jaar samen met MBO Life Sciences in een WVLO pilot aangepakt hebben en wat het heeft opgeleverd.

In de pilot waren de teamleiders eigenaar & drager. Zij namen het voortouw om hun medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman. De teamleiders werden gecoacht in hun rol en lieten hun teams zelfgekozen verbeterplannen opzetten. In workshops werd gewerkt aan kennisvergroting, passend bij de verbeterplannen.

Datum: Dinsdag 23 maart
Tijd:
 13.30 – 14.15 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams.
Opgave:
Geef je voor donderdag 18 maart op via Arry Verhage, a.verhage@sol-online.nl en je krijgt de toegangslink toegestuurd.

Programma:

• Opening, Arry Verhage
• Toelichting WVLO pilots in het model van de lerende organisatie, door Goedele Geuskens
• Pilot Yellow Chips. Wat hebben we gedaan en wat heeft het opgeleverd. Door Peter Assendorp (Yellow Chips) en Bertus Faber (MBO Life Sciences).
• Vragen

Voel je vrij om deze uitnodiging binnen je organisatie verder te verspreiden.

Met vriendelijke groet,

Arry Verhage
Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie SOL